Cukiernia SELFIER powstała w 2017 roku z marzenia o miejscu, w którym można będzie przypomnieć sobie smaki dzieciństwa, gdzie wskrzeszane będą tradycyjne polskie przepisy oraz promowane współczesne wypieki cukiernictwa francuskiego i włoskiego. Stosujemy wyłącznie najwyższej jakości składniki m.in. 82% masło, śmietankę kremówkę, jaja z wolnego chowu, belgijską czekoladę czy serek mascarpone. Wszystkie nadzienia, których używamy do naszych deserów wykonaliśmy od początku do końca na naszej pracowni – zaczynając od smażonych wiśni i konfitur, po karmel z solą, mus czekoladowy i lemon curd. Nie używamy półproduktów, margaryny i gotowych rozwiązań. W naszej ofercie dostępne są tradycyjne wypieki staropolskie, bardzo szlachetne i pracochłonne wypieki czy klasyczne, lubiane powszechnie ciasta. Wykonujemy też torty okolicznościowe pod indywidualne zamówienie, specjalizujemy się w kompleksowych obsługach wesel oraz słodkich stołów. Z czasem nasza oferta poszerzyła się o lokalną palarnię kawy, której mieszanki nazwaliśmy ulicami Przemyśla, piekarnię specjalizującą się w chlebach na domowym zakwasie oraz manufakturę czekolady. W obecnej chwili w swojej ofercie posiadamy także: pieczone orzechy, miody czy autorskie mieszanki herbat.
Wysyłka
Pakowanie upominkowe
Kartka z życzeniami
Sprzedaż stacjonarna